ADRESSI KUUSAMON SUURPETOKESKUKSEN ELÄINTEN JA JOENSUUN SAVANNIKISSOJEN ELÄMÄN PUOLESTA!

Hyvät eläinten ystävät, adressi 'Ulkomaisia asiantuntijoita on kuunneltava: Enon rautakarhu ansaitsee apua!' on luovutettu yli 10 000 allekirjoitusta saaneena; kiitos jokaisesta. Metsästysrautaan yli vuosi sitten astuneen sankarillisen mesikämmenen tappotuomio on todellakin kumottava. Väkivalta ei ole ikinä ratkaisu, vaan koko luomakunnan elämän suojeleminen. Jokainen ääni eläinsisartemme ja veljien ja samalla koko luomakunnan puolesta on tärkeä ja ajankohtaisempi kuin koskaan.

Juuri nyt kerätään erittäin tärkeitä nimiä adressiin kaikkien Kuusamon suurpetokeskuksen eläinten (kuten toukokuussa 2021 kuhmolaisomakotitalon pihalta löytyneen hellyttävän Aina-karhunpennun) ja joensuulaisten savannikissojen elämän pelastamiseksi ja sijoittamiseksi esimerkiksi sopiviin eläinpuistoihin. Adressin sivulle pääsee kirjoittamalla hakusanoiksi 'Adressit: Kuusamon suurpetokeskuksen eläinten ja Joensuun savannikissojen elämän pelastaminen ja sijoittaminen sopiviin eläinpuistoihin'. Allekirjoittaminen käy vaivattomasti  sähköpostitse. KIITOS! 

Sivustolta löytyy lukuisia muitakin erinomaisia adresseja elämän ja luovuuden puolesta, kuten 'Säästäkää Gerbyn metsä!, 'Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa' (Upeat metsät ollaan aikeissa tuhota seitsemän minuuttia nopeamman autoreitin saamiseksi!), 'Harmaalinnan luonnonpolkujen säilyttäminen luonnonpolkuina', 'Säilytetään Heinätorin puistomiljöö','Pelastetaan Pitkäjärvi ja Ilkon upeat kalliot!', 'Pelastetaan Silvolanmetsä (Smedsinmetsä) Ylästössä!', 'Kannanotto Lappeenrannan kaupungin lähimetsien luonto- ja virkistysarvojen pelastamiseksi', 'Pelastetaan Kolin maisemat ja vedet kaivoksen uhalta!', 'Nimilista Rautalammin ortodoksisten pyhäkköjen säilyttämiseksi ja kunnostamiseksi' sekä 'Joensuun taidemuseon tilat säilytettävä ennallaan'. Samoin tahdotaan säästää Helsingin Kumpulan kallisarvoiset vaahterat, Kuusisaaren ja Petäsmäen metsät, suojella Kajaanin vaaroja ja virkistysmetsiä sekä suojella Minna Canthin talo Kuopiossa uuteen kukoistukseen. Mitä aarteita!

KIITOKSET SYDÄMEN POHJASTA!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KIELI- JA PIANOTUNTEJA, LAULU- JA RUNOESITYKSIÄ SEKÄ TILAUSRUNOJA

UUTUUSOPUS TÄYNNÄ PÄÄTTELYN JUHLAA: SATA VISAA, TUHAT OIVALLUSTA!

KIEHTOVA UUTUUS: PRINSESSAYSTÄVIÄ 4.1: ESPANJA (1400-1600-LUVULLA SYNTYNEET)!