SUURKIITOKSET KAIKILLE KANSALAISALOITTEEN ELÄINTEN PUOLESTA ALLEKIRJOITTANEILLE!

ELÄINTEN PUOLESTA - KAIKKI METSÄSTYSRAUDAT KIELLETTÄVÄ LAILLA

Annetaan ääni niille, joilla ei ole sanoja, mutta suuri sydän. 

Elämää pitää aina suojella, ja metsästysrautoihin joutuu monenlaisia eläimiä, tämän kesän järkyttävinä esimerkkeinä lieksalaisen emokarhun ja enolaisen mesikämmenäidin kärsimykset. Luonnonsuojelulaki määrää, että luonnovaraistakin eläintä on autettava, mikäli se on loukkaantunut tai hädässä - tätä on alettava toteuttaa käytännössä, ja metsästysraudat kiellettävä ylipäätään kokonaan. Kaikilla on oikeus elää.

Elämme vuotta 2021, luonnonsuojelu ajankohtaisempaa kuin koskaan. Väkivalta on aina väärin, joka tilanteeseen olemassa luova, rohkean myötätuntoinen, elämää vaaliva vaihtoehto. Onneksi tänä vuonna 8.7. Suomessa syntyi kansalaisaloite, joka löytyy verkko-osoitteesta 'Kaikki metsästysraudat kiellettävä lailla - Kansalaisaloitepalvelu'. Samasta osoitteesta voi tulostaakin yksinkertaisen kannatusilmoituksen, joten allekirjoittaminen on helppoa joko sähköisesti tai paperilla. Joka ikinen nimi on tärkeä.

Kootaan rohkeasti voimamme hyvyyden puolesta, annetaan ääni niille, joilla ei ole sanoja, mutta suuri sydän! Kaikki hyvyys tulee moninkertaisesti takaisin; olemme kaikki yhtä, ihmiset, eläimet ja puut, koko luomakunta. 

Tätä postia saa levittää mielihyvin vapaasti eteenpäin, kertoa kansalaisaloitteesta koko lähipiirilleen. Siemenestä kasvaa valtava ilon puu!   

Kiitokset sydämen pohjasta!                                                                                                                                                                                                        


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KIELI- JA PIANOTUNTEJA, LAULU- JA RUNOESITYKSIÄ SEKÄ TILAUSRUNOJA

UUTUUSOPUS TÄYNNÄ PÄÄTTELYN JUHLAA: SATA VISAA, TUHAT OIVALLUSTA!

KIEHTOVA UUTUUS: PRINSESSAYSTÄVIÄ 4.1: ESPANJA (1400-1600-LUVULLA SYNTYNEET)!